dutch
international
science
film festival

Student juryleden gezocht

02 t/m 06
nov 2016
Nijmegen

InScience_Jury_(c)KelleyvanEvert

Heb jij een kritische mening over films en ben je geïnteresseerd in wetenschap? Word jurylid van InScience en bepaal mee welke wetenschapsfilm wordt bekroond met de InScience Student Jury Award 2016.

Wat ga je doen?

Samen met vier andere studenten maak je deel uit van de Student Jury. Tijdens het festival volg je een speciale route zodat je een brede selectie aan films kijkt uit het jaarprogramma. Daarna ga je in beraad met je medejuryleden en kiezen jullie de winnaar. Op zondag 6 november reiken jullie daadwerkelijk de prijs uit aan de makers van de winnende film.

Een jurylid van vorig jaar zei: ‘Door mijn vier dagen als jurylid bij InScience heb ik niet alleen genoten van de films en de leuke sfeer van het festival, maar heb ik ook geleerd beter te omschrijven waarom ik een film wel of niet goed vind.’ Je maakt het festival dus op een unieke manier mee maar leert ook om je mening beter te verwoorden en uiteindelijk te presenteren tijdens de awardshow.

Wat krijg je?

  • De kans om de nieuwste en beste wetenschapsfilms te zien.
  • Een kijkje achter de schermen bij de organisatie van een filmfestival.
  • Een verdiepende workshop door een ervaringsdeskundige en goede begeleiding.
  • Een passe-partout voor het festival en een InScience t-shirt.
  • De kans om je netwerk te verbreden.

aanmelden

Sta je ingeschreven bij een Universiteit, HBO- of MBO-opleiding in Gelderland? Kun je een gefundeerde mening vormen en schuw je discussies niet? Ben je enthousiast over wetenschap, kunst en film en beschikbaar van 2 tot en met 6 november? Geef je dan op via info@insciencefestival.nl. Vermeld hierbij je naam, school, opleiding, leeftijd en omschrijf waarom jij vindt dat je in de studentenjury van InScience moet komen. 

Aanmelden kan tot 1 oktober.