dutch
international
science
film festival

Jury & Awards

02 t/m 06
nov 2016
Nijmegen

student juryleden

Heb jij een kritische mening over films en ben je geïnteresseerd in wetenschap? Word jurylid van InScience en bepaal mee welke wetenschapsfilm wordt bekroond met de InScience Student Jury Award 2017. Wil je meer weten?

Youth jury award

Ben jij geïnteresseerd in film en wetenschap en ga jij discussies niet uit de weg? Word jurylid van InScience en bepaal mee welke wetenschapsfilm wordt bekroond met de InScience Youth Jury Award 2017. Interesse? Klik hier!

Awards

NTR audience award

€2500

Stem mee op de favoriete film van InScience 2017! Geef na iedere film je waardering aan op het stemformulier dat je ontvangt bij de inloop van de zaal. De winnende film gaat naar huis met €2500.

Student jury award

€500

Vijf studenten van Gelderse universiteiten, hogescholen en MBO-opleidingen kijken een brede selectie aan films tijdens het festival. De laatste avond van het festival maken zij bekend welke filmmaker volgens hen de beste wetenschapsfilm heeft gemaakt.

youth jury award

€500

De jongerenjury bestaat uit vijf scholieren tussen de 14 en 18 jaar afomstig van Gelderse scholen. De jonge filmliefhebbers volgen een speciaal samengesteld programma. Op de laatste avond reiken zij de award uit aan de filmmaker die volgens hen de beste wetenschapsfilm heeft gemaakt.

De awards worden bij de afsluiting van het festival uitgereikt aan de winnaars. De awards dienen als waardering, herkenning en aanmoediging voor de makers.

Momenteel worden de voorbereidingen getroffen voor InScience 2017.